Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld

Filters

Kies een kleur
Eigenschap
Prijs
Een ogenblik geduld a.u.b. De producten worden geladen.

Bedrukte flowpacks met pepermunt

FLOWPACKS MET PEPERMUNT BESTELLEN
U kunt bij Pepermuntwereld flowpacks met pepermunt bestellen! In ons assortiment bieden wij u de keuze tussen een enkele flowpack of een duo pack aan. De flowpack pepermunt bevat één ovale pepermunt in transparante of witte folie. De duo pack bevat twee ovale suikervrije pepermunten. Er zijn heel veel mensen die, wanneer zij een pepermuntje aangeboden krijgen of ergens zien liggen, graag een pepermuntje eten voor een frisse adem of een fijn gevoel. U kunt zelfs uw flowpacks met pepermunt geheel naar wens laten bedrukken.

BEDRUKTE FLOWPACKS MET PEPERMUNT
Bedrukte flowpacks met pepermunt zijn te bedrukken zoals u dat wilt. Beide flowpacks, de enkelvoudige en de duo pack, zijn in een, twee, drie of vier kleuren te bedrukken. De professionaliteit van uw bedrijf of merk komt ten goede wanneer u relatiegeschenken, zoals flowpacks met pepermunt, uitdeelt aan uw (potentiële) klanten. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden om de flowpack te bedrukken op de manier zoals u wilt. U kunt er voor kiezen om uw bedrijfsgegevens op de flowpack te drukken, maar ook voor bijvoorbeeld uw eigen bedrijfslogo. Benieuwd hoe uw logo op een flowpack zou staan? Vraag dan gerust een digitale drukproef aan.

LOGO OP FLOWPACKS MET PEPERMUNT
Naast de bedrijfs- of merknaam kunt u er ook voor kiezen om uw logo op onze flowpacks met pepermunt te drukken. De klant of gast die een pepermuntje pakt zal telkens worden herinnerd aan uw onderneming wanneer zij een flowpack met pepermuntje zien met uw logo er op. Het is dus ook niet gek dat flowpacks met pepermunt vaak ingezet worden als promotiemateriaal op bijvoorbeeld beurzen en evenementen. Een bedrukte flowpack met pepermunt geeft niet alleen een verfrissende smaak, maar ook een verfrissende uitstraling van uw bedrijf of merk!

9,3
1 - 30 van 2 resultaten
Hulp nodig? Bel Job op +31 (0) 85 773 18 37

1 - 30 van 2 resultaten
10

" Ik heb deze samenwerking als zeer snel professioneel en fijn ervaren. "

Stan Kraaijvanger 06 May 2021