Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld

Mentos pepermunt bedrukken

BEDRUKTE MENTOS PEPERMUNT 
U kunt bij Premiumwereld bedrukte Mentos pepermunt bestellen. Met Mentos pepermunt geeft u zowel een visitekaartje als een lekkernij af aan uw trouwe of potentiële klant. Mentos is een uiterst gewaardeerd pepermunt merk en staat garant voor een goede kwaliteit. Ons assortiment bevat meerdere producten zoals kauwgom, een rol pepermunt, flowpacks, een sachet, een klikhulsje, een potje en een scharnierblikje. Een pepermuntje is handig om bij te hebben en zorgt altijd voor een frisse adem.

MENTOS PEPERMUNT MET LOGO
Pepermunt personaliseren met een logo of een naam is een zeer populaire manier van het promoten van een bedrijf of merk. Bij Pepermuntwereld heeft u oneindig veel mogelijkheden om het gekozen product te bedrukken op de manier die u wilt. Zo kunt u er voor kiezen om de bedrijfs- of merknaam, de bedrijfsgegevens of een logo te laten bedrukken. Per product zijn de mogelijkheden verschillend. Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Vraag dan gerust een vrijblijvende digitale drukproef aan!

MENTOS PEPERMUNT MET OPDRUK
Mentos pepermunt met opdruk zorgt voor een fris aanzien van uw onderneming. Dat is ook meteen de reden waarom het personaliseren van pepermunt een populaire manier is van promoten wat betreft uw onderneming. Op beurzen, evenementen en op open dagen wordt gepersonaliseerde pepermuntjes vaak ingezet als promotiemiddel. Daarnaast dient een pepermuntje vaak als reminder. Uw doelgroep zal telkens aan uw onderneming herinnerd worden wanneer zij een pepermuntje pakken met uw eigen gecreëerde opdruk. Uw gepersonaliseerde Mentos pepermunt valt gegarandeerd bij de mensen in de smaak!