Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld

Filters

Kies een kleur
Levertijd
Eigenschap
Prijs
Een ogenblik geduld a.u.b. De producten worden geladen.

Mentos pepermunt bedrukken

Bedrukte Mentos pepermunt

Bedrukte Mentos pepermunt zijn bekende snoepjes die verkocht worden over de hele wereld. Het Mentos snoepje is in de 18e eeuw in Nederland uitgevonden door de broers Pierre en Isaak van Melle. Mentos staat erom bekend om al haar producten te maken met de grootste zorg en aandacht. Met Mentos pepermunt geeft u zowel een visitekaartje als een lekkernij aan al uw trouwe of potentiële klanten. Bij Pepermuntwereld vindt u een ruim assortiment aan Mentos artikelen. Naast de bekende Mentos snoepjes en pepermuntjes, vindt u ook kauwgom in ons grote assortiment. Een pepermuntje is altijd handig om bij te hebben en zorgt voor een frisse adem.

Mentos pepermunt met logo

Mentos pepermunt personaliseren met logo, bedrijfsnaam, afbeelding of een zelf gekozen tekst is een erg populaire manier om uw bedrijf of merk te promoten. Bij Pepermuntwereld heeft u oneindig veel mogelijkheden om het gekozen product te personaliseren op de manier die u wilt. Zo kunt u ervoor kiezen om uw logo full color op de Mentos pepermunt te laten bedrukken. Per product zijn de bedrukkingsmogelijkheden verschillend. Het personaliseren van pepermunt met een naam of logo is een erg populaire manier om een bedrijf of merk te promoten. Op beurzen, evenementen en op open dagen worden gepersonaliseerde pepermuntjes vaak ingezet als promotiemiddel. Daarnaast dient een pepermuntje vaak als een reminder. Uw doelgroep zal telkens aan uw onderneming herinnerd worden wanneer zij een pepermuntje pakken met uw eigen opdruk.

Mentos pepermunt bestellen

Bij Pepermuntwereld kunt u makkelijk en snel alle Mentos pepermunt met logo bestellen. In ons ruime assortiment zit er altijd wel iets geschikts voor u bij. Uw gepersonaliseerde Mentos pepermunt zal gegarandeerd bij uw klanten, werknemers en relaties in de smaak vallen! Het bestellen en bedrukken van Mentos pepermunt is al mogelijk vanaf 25 stuks. Als u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers.

9,3
1 - 30 van 8 resultaten
Hulp nodig? Bel Job op +31 (0) 85 773 18 37

1 - 30 van 8 resultaten
10

" Ik heb deze samenwerking als zeer snel professioneel en fijn ervaren. "

Stan Kraaijvanger 06 May 2021