Rolletjes pepermunt

Wie houdt er nou niet van bedrukte pepermuntrolletjes als frisse traktatie. Er zijn namelijk maar weinig mensen die een pepermuntje afslaan. Het pepermuntje zorgt niet alleen voor een verfrissende smaak in de mond, maar ook blijft het gebaar fris in het geheugen. Bij pepermuntwereld bieden wij verschillende pepermuntrolletjes aan gevuld met pepermunt. De folie van de rollen pepermunt is beschikbaar in de kleuren goud en zilver. Het geven van een pepermuntrolletje is een presentje dat bij veel mensen goed in de smaak valt!

Meer lezen >
Contact met Job Moeite met kiezen? Stuur mail

Dit zeggen onze klanten

Rolletjes pepermunt bedrukken

Pepermuntrolletjes zijn een verfrissende manier om uw bedrijfs- of merknaam te promoten. De pepermuntrolletjes worden in full color bedrukt, waardoor u dit oneindig veel mogelijkheden geeft voor het creëren van uw eigen gepersonaliseerde rolletje pepermunt. Hierdoor kunt u bijvoorbeeld uw bedrijfslogo laten matchen met de kleuren van het pepermuntrolletje zelf. U kunt de pepermuntrolletjes vanaf 1.000 stuks bij pepermuntwereld bestellen.

Meer lezen >

Rolletjes pepermunt met logo

Pepermuntjes worden beschouwd als een gastvrij gebaar naar de bezoeker. Vandaar dat deze rolletjes pepermunt met opdruk het goed zullen doen op beurzen of evenementen, maar ook bij klanten van uw eigen bedrijf. Onbewust wordt er namelijk een positieve connectie gelegd tussen het pepermuntje en uw onderneming, doordat deze bedrukt is met uw logo. Er is altijd wel een gelegenheid die past bij het weggeven van uw pepermunt met opdruk. Daarnaast blijft het ook een vrolijke manier om promotie te maken voor uw bedrijf.

Meer lezen >