Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld
Een ogenblik geduld a.u.b. De producten worden geladen.

Smint pepermunt bedrukken

BEDRUKTE SMINT PEPERMUNT
Een bedrukt doosje Smint pepermunt is niet meer weg te denken uit de wereld van de relatiegeschenken. Er is namelijk niemand die een pepermuntje voor een frisse adem afslaat. Smint is een gewaardeerd pepermunt merk met een herkenbaar doosje. Het doosje is handig en comfortabel om mee te nemen. In het Smint doosje zit 8 gram pepermunt die u en uw relaties een fris gevoel geeft. Bij Pepermuntwereld kunt u doosjes Smint pepermunt full color laten bedrukken en bestellen vanaf 500 stuks!

SMINT PEPERMUNT MET LOGO
Smint pepermunt kan bij Pepermuntwereld met uw logo, bedrijfs- of merknaam bedrukt worden. Een bedrukt Smint doosje zorgt er voor dat u uw bedrijfs- of merknaam op een verfrissende manier promoot. De Smint doosjes worden full color bedrukt, waardoor u vele mogelijkheden heeft om uw relatiegeschenk te personaliseren op de manier die u voor ogen heeft. U zou er bijvoorbeeld voor kunnen kiezen om uw bedrijfslogo te laten matchen met de kleuren van het Smint doosje. Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Vraag dan gerust een vrijblijvende digitale drukproef aan!

SMINT PEPERMUNT GEBRUIKEN
U wilt door middel van het uitdelen van uw bedrukte Smint pepermunt er voor zorgen dat u naamsbekendheid genereert. Dit gebeurt, omdat het uitdelen van pepermunt, aan bezoekers van bijvoorbeeld beurzen of evenementen of klanten van uw bedrijf, als een gastvrij gebaar gezien wordt. Het weggeven van uw bedrukte doosjes Smint pepermunt zorgt voor een positieve associatie met uw bedrijf. Smint pepermunt is verfrissend. Dat, in combinatie met de opdruk van uw bedrijfs- of merknaam, zorgt er voor dat klanten, en mensen die voor het eerst in contact komen met uw bedrijf, een positieve link leggen.

9,3
1 - 30 van 1 resultaten
Hulp nodig? Bel Job op +31 (0) 85 773 18 37

1 - 30 van 1 resultaten
10

" Ik heb deze samenwerking als zeer snel professioneel en fijn ervaren. "

Stan Kraaijvanger 06 May 2021